Joukien Haan

15-05-1968 - 28-6-2022

Het mooiste wat je kunt achterlaten zijn sporen van liefde.

In de nacht van maandag op dinsdag hebben we haar in liefde moeten laten gaan. 

U bent van harte welkom op de afscheidsreceptie van Joukien op zaterdag 2 juli vanaf 14.30 uur aan de Heerestraat 3 in Baflo.  Er is een 'open microfoon' mocht u willen spreken.

U kunt hier onder uw reactie achterlaten.

kleine foto
14 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra (Jansen)-Wiersma
1 jaar geleden

Lieve kinderen en familie, Joukien ken ik al vanaf mijn tiende jaar. We hebben samen veel beleefd en meegemaakt. Zijn elkaar afwisselend uit het oog verloren. Als wij elkaar weer zagen of spraken pakten we de draad, zonder verwijten, weer op. Vele jaren was ik kind aan huis in Noorderhogebrug. Heb daar fijne herinneringen aan. Ook hebben onze kinderen in hun prille beginjaren elkaar heel even ontmoet. Onze drukke levens matchen niet waardoor we doorgingen met ons eigen levens. Heel bijzonder dat je, net als mijn moeder, maar 54 jaar mocht worden. Dat je op de sterfdag van mijn vader bent overleden. Je hebt veel voor mij gedaan en betekent. Dat zal ik nooit meer vergeten. Dank voor je onvoorwaardelijke vriendschap! Heel veel liefs en sterkte voor iedereen die haar van dichtbij moet missen. Liefs Petra

Suzanne Hooijmans, collega FNV
1 jaar geleden

Beste familie van Joukien,
Wat een schok om te horen dat Joukien is overleden. Als collega kende ik haar nog niet zo lang en eigenlijk alleen sinds de pandemie. We troffen elkaar nooit ‘live’. Toch heeft zij indruk gemaakt op mij. Als collega, natuurlijk maar vooral als mens. Haar vrolijkheid, haar no-nonsense nuchtere kijk op zaken. Maar vooral haar humor en haar gulle lach. Gecondoleerd met dit afschuwelijke verlies. Ik wens jullie veel kracht en wijsheid toe in de komende periode.

Jolien van der Heide
1 jaar geleden

Beste Marx, Stijn en Noor (en andere familieleden),
Wat ontzettend verdrietig dat jullie Joukien nu al hebben moeten loslaten. Haar kennende zal ze jullie veel wijsheden hebben meegegeven. Heel veel sterkte gewenst voor nu en voor de toekomst.
Jolien van der Heide,
oud-Hanze collega

henk van essen
1 jaar geleden

beste familie van Joukien, jaren geleden alweer waren Joukien en ik collega’s op de Hanze. Zij was ambtelijk secretaris van de Medezeggenschapsraad, ik was een aantal jaren de voorzitter. Het waren jaren van intense samenwerking waaraan ik veel mooie en goede herinneringen bewaar. Ze stond haar ‘mannetje’ , ( dit zou ze vast niet leuk vinden om te lezen :)) was intelligent en snel van begrip, stond altijd voor je klaar en last bus nog least: had een plezierig gevoel voor humor. Wat verdrietig voor haar en jullie dat je elkaar hebt moeten loslaten. Ik wens jullie veel kracht en sterkte om dit verlies te dragen. Ik zal haar nooit vergeten.

Nico, Mariët & Guus
1 jaar geleden

Lieve familie en vrienden,

Alle sterkte en kracht gewenst met dit grote verlies!

Nico, Mariét & Guus Meijer
Engelbert

Albertha Hofma
1 jaar geleden

Beste Marx, Stijn, Noor, vader Ab en familie. Twee maanden geleden stuurde Joukien het bericht “Soms zit het mee, soms zit het tegen”. Een dapper bericht over haar ziek zijn. Mijn reactie op dit bericht: Jij die altijd sterk in je schoenen staat, de regie van je eigen leven goed in de handen hebt, wordt nu door zo’n rotziekte onderuit gehaald. Hoop voor jou, de kinderen en naaste familie dat je nog een periode is gegund voor quality time met elkaar en om mooie herinneringen op te halen en nog te maken.

Deze periode is veel te kort geweest, maar ik hoop dat jullie mooie herinneringen hebben om aan vast te kunnen houden in deze moeilijke en verdrietige periode. Ik wens jullie heel veel sterkte toe!

LIeve groet,
Albertha

bloem.jpg
Marianne Overbeeke
1 jaar geleden

Lieve familie van Joukien, We kenden elkaar alleen van het overleg via de laptop, maar ze straalde kracht uit, dwars door het scherm heen. Veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Ronald Hünneman
1 jaar geleden

Lieve Joukien,
We kenden elkaar nog maar net. Wat ontzettend jammer dat het nu al afgelopen is. Volgens mij hadden we samen nog hele mooie dingen kunnen maken, acties op touw kunnen zetten. Je was een vat vol ideeën en inspiratie.
Vanuit Spanje denk ik aan je, en jouw familie.
Ronald.

Jozefa
1 jaar geleden

Dag lieve familie van Joukien wij denken aan jou als busmoeder, ons uitje naar De Body Gard, naar Gdansk , winkelen in Gorredijk en natuurlijk de wijntjes in de tuin.

Heel veel sterkte

Gecondoleerd

Remko en Jozefa
Ryan en Loïs

Margreeth Hoekzema
1 jaar geleden

Lieve familie,
Joke, zo noemden we haar, leerde ik kennen toen ik 12 was en bijna naast jullie kwamen wonen. We hebben mooie tijden meegemaakt en ook mindere. Nu mag je rust vinden en weer naar je moeder toe.
Voor jullie als familie en allen die haar lief hebben wens ik heel veel sterkte toe..in gedachten ben ik bij jullie..
Liefs Margreeth Hoekzema

Renske Kamminga-Francke
1 jaar geleden

Lieve familie van Joukien,
We leven mee in het verdriet dat er in jullie leven is gekomen nu ze is gestorven. Veel sterkte voor de dagen die komen.
Harry en Renske Kamminga

Rick van Dijk
1 jaar geleden

Lieve Joukien, we gaan je allemaal missen. Wat een gemis voor iedereen. Ik herinner je als de immer vrolijke recht door zee dame.

Riek van Kampen
1 jaar geleden

Wat een groot verlies, heel veel sterkte voor familie en naasten.

Bob Hey
1 jaar geleden

Lieve Joukien
Er blijft een onopvulbare leegte achter