Een mooi afscheid, hoe regelen we dat?


Als uitvaartbegeleider sta ik voor u klaar wanneer er een dierbare is overleden. Samen kijken we naar de mogelijkheden, van het opbaren tot aan het afscheid en het gedenkteken. Ik neem u in alle rust mee door het hele proces, luister goed naar uw wensen en vertaal die naar een concreet voorstel – inclusief budgetten. Ik neem u alle zorgen uit handen voor de begrafenis of crematie, ook die van het contact met uw uitvaartverzekeraar. U bent namelijk niet verplicht het afscheid via de verzekeraar te regelen.

U zult verrast zijn over wat er allemaal mogelijk is rondom de uitvaart. Bijzondere locaties, grote groepen of juist een klein gezelschap in intieme setting, speciale wensen voor (live) muziek. Er kan meer dan u denkt en ik denk graag met u mee.

 

Uw eigen afscheid voorbereiden


Steeds meer mensen kiezen ervoor hun eigen afscheid bij leven voor te bereiden. Bijvoorbeeld om de nabestaanden te ontlasten, of voor hun eigen gemoedsrust. Wanneer u graag uw eigen afscheid regisseert, nodig ik u uit voor een wens- of voorgesprek.

Tijdens een wensgesprek bespreken we alles wat u wilt weten over het afscheid, de opties en ook de kosten. Uw verzekering komt aan bod en ik kan samen met u kijken of het verstandig is om het afscheid door de verzekeraar te laten uitvoeren. U vertelt mij uw wensen voor uw afscheid en we bespreken in alle rust de mogelijkheden. Onze afspraken werk ik voor u uit tot een concreet wensdocument, dat ook in het dossier van uw uitvaartverzekeraar komt.

 

tafel-gerda